Blogajánlók 03.

Sziasztok!
Meghoztuk a harmadik adag blogajánlót is, és ezzel lassan az Arany Pergamen győzteseinek végére is érünk. Ennek örömére van egy remek hírünk számotokra, méghozzá az, hogy a kritikakérés újraindul! Erre vonatkozóan bevezettünk egy új szabályt, tehát rendelés előtt nem árt benézni a Rendelés menete nevű oldalra.


Cím: Don’t let me down
Író: LTP
Ismertető: Amikor Jonathan Halding, a vámpír klán vezére kénytelen száműzni saját fiát, David Hadlinget egy tisztességtelen árulás miatt a faluból, David kishúga, Camryn összeomlik. Ugyanekkora újabb vámpír érkezik a faluba, ki hatalmas port kavar háta mögött, furcsa gyermeke miatt.
Lucille Howard különleges. Szeme kékebb, mint a Kaszpi-tenger, bőre meleg, puha, míg szíve ezerszer gyorsabban ver az átlag emberénél, s derékig érő szőke haja világosabb, mint a kora reggeli napsugár.
Vámpírok, vérfarkasok, szeretet, szerelem, árulás, család, barátok…
DON'T LET ME DOWN.
Trailer: LINK
Műfaj: urban fantasy
Állapot: folyamatban
Fejezetek száma: prológus + 6 fejezet
Főszereplők: Camryn Hadling, Lucille Howard, David Hadling,
Részlet: "Újabb esőcsepp szaladt végig a vizes üvegen. Mutatóujjammal végigkövettem útvonalát, míg végül el nem tűnt a szemem elől, s egyesült a többivel. Lesütöttem barna tekintetem, míg szipogtam egy sort, majd mély levegőt vettem, és megpróbáltam úrrá lenni szűnni nem akaró bánatomon. Elvesztettem a bátyám, a nagytestvérem, a másik felem. Egyedül hagyott, figyelembe sem véve a tényt, miszerint rajta kívül nekem nincsen senkim. Nem számíthattam másra, csak rá. Ő volt az én mentőövem, aki a borús napjaimon is mosolyt tudott csalni az arcomra, és bármikor ki tudott húzni a csávából. Tisztában voltam vele, hogy Ő az, akire mindig számíthatok… erre mit csinál? Szembe fordul a családjával, az életével, a népével, s az ellenség mellé szegődik. Nagyszerű húzás, David Halding!
Egyszerűen nem bírom feldolgozni, hogy miért tette azt, amit. Nem szeretett itt élni? Talán problémái akadtak a falu lakóival? Esetleg ráunt a folyamatos támadásokra, melyeket édesapánk miatt kaptunk?
Meglehet."

Amiért ajánljuk: A vámpírok és a vérfarkasok közötti feszültség hallatán elsőre talán azt gondolhatjuk, hogy ez egy ezerszer lerágott csont, de ez téves következtetés lenne. A Don't let me downban remekül ötvöződik a két faj ellenségeskedése a családi drámával, és ehhez párosul a Hadling család tagjai közt feszülő titok, ami mesésen fűszerezi a történetet. A két főhősnönk által érzett állandó magány, amelyet egymás társaságában múlónak éreznek pedig csak még életszerűbbé teszi a regényt. Izgalomra vágysz? Kalandra? Egy ötletes misztikus regényre? Barátságról és családról akarsz olvasni? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, nem kell tovább keresgélned!Cím: Élvezd, hogy félsz
Író: Madison G. Wyla
Ismertető: Játszani csak hidegvérrel lehet igazán, egy maszkkal az arcodon. Ám van egy hely, ahol a véred – már ha egyáltalán van – pezsegni kezd, felforr, a maszkod pedig lehull, mintha sose lett volna. A kezedbe adnak egy puzzle darabot, mindez a te múltadnak egy dominója – talán épp az, ami elindította a láncreakciót, vagy az, amelyik véget vetett ennek, esetleg az, amely nyugodtan sodródott az árral. Bármelyik is legyen, fontos elem, talán a kirakós egyik legfontosabb darabja – mégsem hagyod, hogy felhasználják, hogy éljenek vele. S így te sem szerezheted meg azt, ami a nyeréshez vezethet: Natalia Wolfheart, s a Bloodworth kastély ősi titkához.
Trailer: -
Műfaj: misztikus
Állapot: folyamatban
Fejezetek száma: prológus + 6 fejezet
Főszereplők: Ashlynn Hansson, Honora Butler, Bonnie Rue Causey, Zaira D’onofrio, Mark Blythe Forney, Emory Garnett, Kaeden Harrelson, Sacheverell Wade Hollands, Louise Gabrielle Janvier, Fulton Lockwood, Felix Nils, Raffaella Potenza, Kenya Mela Villenevue, Ivan Silverman
Részlet: „Rendetlenség fogad, az ágy feldúlva vár, helyet kap rajta néhány plüss is, miközben a földön játékok sokasága gyülemlett fel. Minden olyan merev lett az elmúlt két nap alatt, a szekrények, melyek a szivárvány víg színeiben pompáztak, most elvesztették fényüket, megfakultak a szememben. Már nyoma sincs annak a vidámságnak, ami régen itt volt, az álomszerű kép már könnyeden libbent tovább, mérhetetlen szomorúságot hagyva maga után. Míg eddig kellemes vanília illat árasztotta el a kis birodalmat, jelenleg csupán a levegő egyszerű üressége maradt hátra.
Miképp az elmémet elöntötték a múlt emlékfoszlányai, úgy zúdultak szemembe is a könnyek. Képtelen voltam megállni, hogy ne eresszek utat nekik, túl erős cseppek voltak ahhoz, hogy egy egyszerű kőfallal gátat tudjak szabni nekik. Lassan folytak végig az arcomon, megnedvesítve és egyben megmelengetve bőrömet. Mindig, mikor egy nedves folyadék végigcsúszott az arcomon, megjelent egy másik, hogy Ő is végigjárhassa arcom útvonalát. Ebben lelték örömüket, s én ezt megadtam nekik, mert tudtam, hogy csak így léphetek tovább. Ki kell sírnom magamat, elfelejteni a bánatot, a hiányt, a reménytelenséget, a bizalmatlanságot, mindent, mi erős védővárat emel ripityára zúzott szívem köré.”

Amiért ajánljuk: Ha szereted a valóságshow-kat, a borzongást és a titkokat, van egy történet a blogvilágban, amit neked találtak ki. Madison G. Wyla Élvezd, hogy félsz című történetében egy különleges, izgalmasnak ígérkező játék keretei között egy misztikus kastélyba kalauzolja el olvasóit, és 14 játékosát, hogy felfedezzék a Bloodworth család ősi titkát. A verseny nem holmi kispályás társasjáték, a résztvevőket vérrel írt rejtvények várják odabent, és minden bátorságukat össze kell szedniük, hiszen végül csak egy ember juthat ki győztesen a kastélyból. Ha kíváncsi vagy, mi veszi rá Ashlynn Hanssont, hogy igent mondjon a játékban való részvételre, ne habozz beleolvasni a történetbe!Cím: I battle your life
Író: Gabby
Ismertető: Vegyünk egy férfit, aki a felső tízezer életét éli, és egy szőke nőt, aki a sztereotípiákat eloszlatva szolgált Afganisztánban. Mi van akkor, ha a világ legjobban őrzött épületét megtámadják? Az Egyesült Államok titkos szolgálata az elnök fiának védelmét egy hackerre, egy bérgyilkosra és egy exkatonára bízza. Be kell olvadniuk, és ez mindent megváltoztat. Egy hazugság, és mikor megtudod az igazat, kiderül, hogy senki sem az, akinek hitted. A legjobb barátaid hazudtak neked, de nem haragudhatsz rájuk, mert valóban téged védtek. Az életedet. Skyler Berger élete eddigi legnagyobb kihívásával találja szemben magát. Eddig embereket ölt, most pedig harcolnia kell egy életért.
Trailer: LINK
Műfaj: akció
Állapot: folyamatban
Fejezetek száma: prológus + 23 fejezet
Főszereplők: Skyler Amelia Berger,  Aaron Tyler Sparks, Adam Noel Nelsson,  Nicholas Alexander Berger, Leah Yimuie Nishino, Chanel Ireland Sparks, William David Andrews, Paris Whitney Hilton
Részlet: "Beletörődtem, hogy nem fog letenni, így inkább csak arra figyeltem, hogy körülöttem milyen hangok vannak. Az emberek többsége sikítozott, cipők dobogtak mellettünk, és hallottam a helikopter propellerének hangját. Annyit ültem ehhez hasonlókba, hogy bármikor felismerném. A hangjából ítélve ahogy közeledtünk egyre gyorsabban forgott, hogy minél hamarabb fel tudjunk majd szállni.
Aaron csak akkor volt hajlandó letenni, amikor már bent ültünk. Bassza meg, nem hiszem el, hogy komolyan képes vagyok elmenni vele! Nem vagyok komplett! Lényegében semmit nem tudok róla, és most vakon kellene bíznom benne. Kezd sok lenni ez a dolog...
Felhúztam az egyik lábamat és csendesen bámultam ki az ablakon miután kibújtam a pulcsimból. Ez a helikopter egy luxus gép volt, tele a legújabb technológiai fejlesztésekkel, fegyverekkel és néhány fekete öltönyös biztonsági őrrel. Amiket mi használtunk Afganisztánban, annyira lepusztultak voltak, hogy csoda, hogy fel tudtunk velük szállni.
Akkor esett le. Aaront felhívják, hogy kivigyék New Yorkból, ráadásul helikopterrel és biztonsági őrökkel. Biztos vagyok benne, hogy a ház előtt is miatta vannak minden nap a hegyomlásnyi öltönyös pasik.
- Ki vagy te? - néztem döbbenten a mellettem ülő srácra."

Amiért ajánljuk: Az I battle your life az első pillanatban magával ragadott. Egy Afganisztánt megjárt ex-katonalány története már önmagában izgalmasnak ígérkezik, ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy a bátyja bérgyilkos, a legjobb barátja pedig a világ egyik legjobb hackere, akkor az izgalom csak fokozódik. Őket hármójukat bízzák meg az elnök fiának védelmével. Érdekesen hangzik? Ez még nem minden! Az I battle your life-ban az akció keveredik az egészséges mennyiségű romantikával, humorral és egy csipetnyi szarkazmussal. Hiteles ábrázolás, valóságos karakterek, szemkápráztató leírások. Érdekel a felső tízezer élete egy az alvilág legsötétebb bugyrait is megjárt fiatal lány szemszögéből? A legjobb helyen jársz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése