Visszatérés

Drága Olvasóink! (ha vagytok még)

Hosszú-hosszú szünet és kihagyás, totális felszívódás után ismét itt vagyunk, és teljes erővel vetjük bele magunkat a munkába. Sok minden történt az elmúlt több, mint egy évben, és nem akarunk untatni benneteket a részletekkel, úgyhogy mondjuk a lényeget: A mai naptól kezdve a kritika rendelés újból él, csak a szabályok változtak kissé, kérünk benneteket, ezt mindenképp olvassátok el a Rendelés menete menüpont alatt.

Szeretnénk aktívabbak lenni a blogon, és felpörgetni kicsit az életet, ezért várhatóak majd cikkek is, meglehetősen sokszínű témákat érintően. Az egyikhez rögvest szeretnénk is egy kis segítséget kérni - hálásan megköszönnénk, ha az alábbi kérdőívet kitöltenétek a karakteralkotási szokásokról. (A kérdőívet ITT éritek el.)

Tehát a kritikarendelés él, a blog újból megnyitott, mi pedig lelkes kíváncsisággal várjuk kritikakéréseiteket. Az e-mail a szokásos, az URL változatlan, a design új csak - Livi keze munkája. Zárnánk is e rövid újranyitó-bejegyzést, és reméljük, ti is jól érzitek majd magatokat ismét az esőcseppek közt sétálva. 

Ölel benneteket,
Livi és Dora

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése